Aldatılan kadından ibretlik intikam

Genç kız, sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince çılgına döndü. Erkek arkadaşını cadde ortasında diz çöktürüp tokatladı...

09 Ekim 2013 Çarşamba 08:32
Aldatılan kadından ibretlik intikam






Aldatılan genc bir kızın intikamı acı oldu. Çinli genç kız, evine başka bir kızı davet ettiği iddiasıyla, erkek arkadaşını sokakta diz çöktürdü, defalarca yüzüne tokat attı.  Olay cuma günü Hong Kong'ta yaşandı. 20 yaşındaki Çinli Cheng, erkek arkadaşı 23 yaşındaki Chui'yi ihanet iddiasıyla sokak ortasında diz çöktürdü. 

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında tokat atmaya başladı. Chui'nin 'iftira atıyorsun' savunması ve tanık olarak diğer kızı çağırması da fayda etmedi.  İhbar üzerine olay yerine polis çağrıldı. Genç kız, karakola götürüldü, erkek arkadaşı ise hastaneye. Olaya ilişkin video görüntüleri ise izlenme rekorları kırıyor.

 

GENÇ KIZ İHANET EDEN ERKEK ARKADAŞINI BÖYLE DÖVDÜ İZLE

 

 

 

 

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.