Bugün 24 Kasım Öğretmen Günü.

Öğretmenler günü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan,Başbakan Binali Yıldırım yayınladıkları mesajlarla Öğretmenler Gününü kutladılar.

24 Kasım 2016 Perşembe 07:38
Bugün 24 Kasım Öğretmen Günü.






 Bugün 24 Kasım Öğretmen Günü.
   Öğretmenler günü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Başbakan Binali Yıldırım yayınladıkları mesajlarla Öğretmenler Gününü kutladılar.
   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesajında “Öğretmenler Günü vesilesiyle milletimizin ilim,irfan ve bilgi menbaı olan tüm öğretmenlerimizi sevgiyle,saygıyla selamlıyorum.Türkiye’nin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesi,ancak vatanperver,bilinçli,birikimli,milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerle mümkündür”dedi.
    Başbakan Binali Yıldırım’da öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajında “24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularla selamladığını,öğretmenlerin çocukları eğiterek geleceğe güvenle hazırladıklarını” belirterek “Bir altın cevheri ustasının elinde nadide bir mücevhere nasıl dönüşüyorsa,evreni üzerinde taşıyan insanın da öğretmenlerin elinde dikkat,sabır,fedakarlık,incelik,emek ve göz nuruyla alemlerin en şerefli varlığına dönüştüğünü” söyledi.
   
 
Anahtar Kelimeler:
öğretmenler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.