Osman Gökçek'e karşı Emine Erdoğan'ın kuzeni aday oldu

ATO'da toplu istifanın ardından başkanlık adaylığını ilan eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'e rakip beklenmedik yerden çıktı.

28 Kasım 2016 Pazartesi 14:04
Osman Gökçek'e karşı Emine Erdoğan'ın kuzeni aday oldu






Emine Erdoğan’ın kuzeni ATO Başkanlığı’na aday oldu
 
Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerine sayılı gün kala Osman Gökçek’e rakip aday çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu, Beyaz TV patronu Osman Gökçek'e beklenmedik rakip.

ATO meclis üyesi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kuzeni Gürsel Baran bugün yaptığı bir basın toplantısı ile ATO başkanlığına aday olduğunu duyurdu.
  ATO başkanlığına adaylığını yaptığı basın toplantısı ile açıklayan Gürsel Baran konu ile ilgili olarak şunları söyledi.”ATO 2013 yılından bu yana ekonomik cephede varlık gösterememiş ve üzerine düşeni yapamamıştır.Şu anda olağanüstü bir seçimin arifesindeyiz.Doğru seçim yapmak zorundayız.3 Aralık’ta yapılacak seçimlerde vicdanlarımızın sesi olarak ATO Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyor ve desteklerinizi bekliyorum.ATO’da gelecek yıl yapılacak seçimlerin tüm meclis üyelerinin emeği ve onuru korunarak yapılmasını sağlayacapıma şimdiden veriyorum.”
    Bilindiği üzere ATO’da olağanüstü seçim kararı alınmış ve Osman Gökçek ATO Başkanlığı için adaylığı açıklamıştı.
 
Son Güncelleme: 28.11.2016 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.