Satışlar Son Üç Yılda Yüzde 400 Arttı.

Verilere göre Türkiye genelinde büyük bir gelişim gösteren bisiklet sektörünün iş hacmi, özellikle karne dönemleri ve yaz aylarında büyük bir artış gösteriyor.

01 Haziran 2015 Pazartesi 16:04
Satışlar Son Üç Yılda Yüzde 400 Arttı.






           Satışlar Son Üç Yılda Yüzde 400 Arttı.

 
     Hepsiburada internet sitesi  tarafından yapılan analizin sonuçlarına göre karne dönemi ile yaz aylarında öne çıkan bisiklet alımları, son 3 yılda yüzde 400 arttı.
    Verilere göre Türkiye genelinde büyük bir gelişim gösteren bisiklet sektörünün iş hacmi, özellikle karne dönemleri ve yaz aylarında büyük bir artış gösteriyor.
   Bisiklet kategorisi verilerine göre havaların bisiklet kullanımına daha uygun hale geldiği mart ayıyla birlikte artış gösteren bisiklet ve bisiklet aksesuarları alımları, haziran ayıyla birlikte en yüksek noktasına ulaşıyor.
   Kullanıcılar bisiklet alırken daha çok dağ bisikletini tercih ederken, ikinci sırada ise çocuk bisikleti yer alıyor. Bu iki türü sırasıyla şehir-yol bisikletleri, katlanabilir bisikletler ve elektrikli bisikletler izliyor.
    Verilere göre en çok tercih edilen bisiklet aksesuarları arasında ise kasklar, eldivenler, bisiklet fenerleri, kilitler, oto bisiklet taşıyıcı aparatları ve çocuk taşıyıcı aparatlar öne çıkıyor.
   Son yıllarda sadece çocukların ve gençlerin değil, yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği bisiklet sektöründe, kullanıcıların bisiklet satın alırken şu konulara dikkat etmeleri önerildi:
"Kullanım amacına göre bisikletin çocuk veya yetişkin grubuna ait olduğuna karar verdikten sonra, kullanım alanına göre dağ, şehir veya yol bisikletlerine yönelmek gerekiyor. Sonrasında kullanıcının fiziksel profiline yani boy ve kilosuna göre jant, kadro boyu ve amortisör özelliklerine karar veriliyor. Birçok marka arasından müşteriler istedikleri özellikteki ürünleri bütçelerine göre seçebiliyor."
   Buna göre, kullanıcının boyuna göre 24, 26, 28, 29 jant bisikletler arasında seçim yapılması öneriliyor.
   
Son Güncelleme: 01.06.2015 16:06
Anahtar Kelimeler:
SatışBisiklet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.