Şirketlerin artık 'Finansal Doktoru' olacak

Finans dünyasını tanıyanlar bugünlerde iki önemli çalışmanın okuyucularıyla buluştuğunu bilirler. Murat Kaykusuz'un çalışmaları sektördeki gençlere yol gösterirken şirketler için de 'finansal Doktor uygulaması çözüm olacak.

14 Ekim 2015 Çarşamba 12:27
Şirketlerin artık 'Finansal Doktoru' olacak






Şirketlerin artık ‘Finansal Doktoru’ olacak

Finans dünyasının önemli isimlerinden olan Murat Kaykusuz finans dünyasındaki birikimini iki yeni kitabı ile okuyucularına ve sektördeki paydaşlarına aktarıyor. Yöneticiler için Finans Yönetim ve Finansal Piyasalar kitabı ile Geçmişten Günümüze Finansal Krizler kitabı okuyucularına önemli bilgi birikimi sağlıyor. Aynı zamanda danışmanlık hizmeti ve finansal eğitimler de veren Murat Kaykusuz Finansal Çözüm şirketi ile kurumların ve genç paydaşların ihtiyaçlarına cevap verecek.

Tecrübeli isimlerin yer aldığı Finansal Çözüm’de ayrıca, Dr. Mustafa Turhan, Kurumsal Yönetim ve Kurum Kültürü; Ferhan Koca, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Kalite Yönetimi; Tülay Çançalar, İnsan Kaynakları; Erdal Yılmaz, Teknoloji, Kontrol ve Otomasyon; Hale Can ise Sermaye Piyasaları alanında danışmanlık yapmaktadır.

Finansal Çözüm şirketinin  Danışmanlık Hizmeti ve Eğitim Seminerleri Verdiği Alanlar;

Nakit Akışı ve Alacak-Verecek (Al-Ver) Yönetimi Danışmanlığı

Bütçe ve Uygulama Danışmanlığı

Teşvik, Destek, Hibe, Yardım ve Kredi Danışmanlığı

Yatırım Fizibilite Raporlaması Danışmanlığı

Avrupa Birliği ve Dünya Bankası Hibe ve Kredi Desteği Danışmanlığı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Kalite Yönetimi Danışmanlığı

Kurumsal Yönetim ve Kurum Kültürü Danışmanlığı

Yazılım, Mekatronik ve Web Tasarımı

Sermaye Piyasaları

Tüm bu çalışmalara ilave olarak Finansal Çözüm, “Finans Doktorum” başlığı altında şirketlere ilk finansal check-up uygulamasını ücretsiz yapmaktadır.

Hızlı bir şekilde eğitim seminerlerine başlayan Finansal Çözüm şirketi ilk seminerini 12 Eylül 2015 tarihinde “Nakit Akışı ve Al-Ver Yönetim Sistemi” başlığı altında gerçekleştirdi. Devamında 3 Ekim 2015 tarihinde Taksim Germir Palas Otelde “Bilanço Okuma ve Bilanço Analizi”  semineri düzenleyen Finansal Çözüm şirketinin gelecek programında; 14 Kasım 2015 tarihinde OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı Semineri bulunmaktadır.


Son Güncelleme: 14.10.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.