4 katlı binada çıkan yangın mahalle halkını sokağa döktü

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:34
4 katlı binada çıkan yangın mahalle halkını sokağa döktü






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde sabaha karşı 4 karlı binada çıkan yangın, mahalle halkını sokağa döktü. Çatı yangını olarak gelen ihbarı değerlendiren İtfaiye ekipleri, yangının çatıda başlamadığını tespit etti.

Yangın sabaha karşı 03.05 sularında Sarıkorkmaz Mahallesi Okul Sokak üzerinde numara 12´de bulunan 4 katlı binada meydana geldi. Alınan bilgilere göre gece yangını fark eden bina sakinleri evlerini boşaltarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Çatıda yangının başladığı ihbarını değerlendiren itfaiye ekipleri kısa süre olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Çatı kısmında ki yangını kontrol altına alan ekipler, çevrede yaptıkları araştırmada binanın yan tarafında Şeref Temizel'e ait 67 LP 968 plakalı motosikleti tamamen yanmış halde buldu. Motosikletin yanmasıyla birlikte birinci katın camlarının kırıldığı ve yangının çatıya da motosiklet yangınından ulaşmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Yangını fark ederek binada ki halkı dışarıya çıkmaları konusunda uyaran Kadir Kızılarslan, Çatırtıya uyandım. Hemen kalkıp ev halkını ve bina sakinlerine evleri boşaltmalarını söyledim. Sonra da beklemeye başladık. Yangının neden çıktığı konusunda bil bilgimiz yok. dedi.

Yangının kontrol altına alınması ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Korkulu anlar yaşayan mahalle halkı ise çalışmaların tamamlanmasının ardından evlerine gitti. Herhangi bir sağlık sorununun yaşanma ihtimaline karşılık 112 ekipleri de olay yerinde bekledi. Yangından dolayı kesilen elektriklerin sabaha karşı verildiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.