Adıyamanlı Şehidin cenazesi memleketine getirildi

Van Gürpınar'da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özer Salik'in naaşı, akşam saatlerinde Adıyaman’a getirildi.

19 Mayıs 2016 Perşembe 23:22
Adıyamanlı Şehidin cenazesi memleketine getirildi






Adıyamanlı Şehidin cenazesi memleketine getirildi

Van'ın Gürpınar İlçesi'nde, zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özer Salik'in naaşı, akşam saatlerinde Adıyaman’a getirildi.

Çocukları Efe ve Nisanur ile birlikte aynı uçakla gelen şehit Özer Salik'in 8 aylık hamile eşi Emine Salik'in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Cenazeyi havaalanında; Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, STK temsilcileri ile yakınları karşıladı.

Uçaktan bayrağa sarılı tabutla askerlerin omuzunda indirilen Uzman Çavuş Özer Salik’in naaşına sarılarak gözyaşı döken babası Metin ve annesi Elif Salik’i, Vali Mahmut Demirtaş ve protokol üyeleri teselli etti.
Şehit uzman çavuşun cenazesi yarın yapılacak tören öncesi Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kondu.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.