AK Parti İl Başkanı Akay: İzmir'i marka şehir yapmak için gayret gösteriyoruz

19 Ocak 2013 Cumartesi 18:57
AK Parti İl Başkanı Akay: İzmir'i marka şehir yapmak için gayret gösteriyoruz






AYDIN (CİHAN)- AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir'in marka şehir olabilmesi için gayet gösterdiklerini söyledi. Akay, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı'nda konuştu.

AK Parti'nin İzmir´de eser siyaseti, hizmet siyaseti yaptığını ve bu noktadaki kararlılığını her fırsatta gösterdiğini belirten İl Başkan Akay, İzmir´in daha kalkınmış bir şehir olabilmesi adına, İzmirlilerin daha mutlu olabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir´in her köşesinde eserlerimiz yükseliyor, kentimiz yeni yatırımlara kavuşuyor. İzmir için vaadettiğimiz 35 projeden 15 tanesinin temeli atıldı. Rakamlar ortada, yatırımlar, projeler ortada, işte AK Parti´nin İzmir´e verdiği önem. Herkes takdir etmektedir ki İzmir, kaybedilen yıllarını telafi etmek adına yoluna koşar adımlarla devam etmektedir. Bundan sonra İzmir için durmak yoktur. Bundan sonra İzmir´in vakit kaybetmeye tahammülü yoktur. Hep birlikte daha çok çalışacağız. dedi.

Kabine üyelerinin İzmir´e ziyaretlerinin hız kesmeden devam etmesini de dileyen Ömer Cihat Akay, Her daim sahada teşkilat çalışmaları yapmayı şiar edinen siz değerli dava arkadaşlarım bu anlamda hiç yalnız kalmayacak, bakanlarımızın desteğini her zaman hissedeceksiniz. İzmir´e olan bu destek, teşkilatlara olan bu ilgi ve teveccühün neticesinde bize düşen, çok çalışıp gayret gösterip İzmir´i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmaktır. İzmir´in yıllardır ertelenmiş, ötelenmiş taleplerini, kentimizin özlemlerini, hasretini çok iyi biliyoruz. İzmir hizmet istiyor, mazeret değil, hizmet üreten AK belediyecilik kadrolarıyla buluşmak istiyor. İzmir artık durmak değil, koşmak istiyor. Ve İzmir bizi bekliyor. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.