Azra Akın duruşmada ağladı

09 Ekim 2012 Salı 13:02
Azra Akın duruşmada ağladı








Azra Akın'ın organizatör Erkan Özerman'a açtığı 50 bin liralık manevi tazminat davasının ilk duruşması bugün görüldü. İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Akın ,avukatıyla katıldı. Özerman'ı ise duruşmaya gelmedi.

Duruşmada söz alan Akın'ın avukatı Yalçın Kavak, Cumhuriyet tarihinde 2 kez dünya güzeli çıktı. Bunlardan biri de benim müvekkilimdir. 17 Aralık 2011 tarihinde Habertürk gazetesinde çıkan Erkan Özerman'ın röportajı müvekkilimi derinden yaralamıştır. 'Hollanda varoş kızı, büyük bela, uğursuz, cinsel konuda Azra, Kıvanç'ı lekelemiştir' gibi ifadeler dolayısıyla bu davayı açtık. Müvekkilim bir yıldır iş yapamıyor. Yüce mahkemenize sığınıyoruz. dedi.

Avukatının ardından söz alan Akın ise gözyaşlarını tutamadı. Heyecanlı olduğu gözlenen Akın, Bütün bunlar beni çok üzdü. Hayatımda ilk kez mahkemeye çıkıyorum. dedi. Sözlerine devam edemeyen Akın'ın ağladığı görüldü. Akın'ın bu durumu karşısında hakim, 'Tamam oturun' diye konuştu. Mahkeme duruşmayı erteledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.