Boyabat Panayırı başladı

18 Ekim 2012 Perşembe 14:00
Boyabat Panayırı başladı






SİNOP (CİHAN)- Sinop'un Boyabat ilçesinde her yıl geleneksel olarak kurulan Boyabat Panayırı başladı. Birçok esnaf, panayır alanında stant açarak satış yapmaya başladı.

Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 17-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak Boyabat Panayırı'nın her yıl olduğu gibi bu yılda canlı geçmesinin beklendiği bildirildi.

Panayırın ilçenin tanıtımında ve esnafların ürünlerini satma ve tanıtımında büyük rol oynadığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, panayırın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu yıl ki panayırda lunapark, hayvan pazarı, emtia alışverişlerinin yanı sıra ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak üzere stantlar açıldı. Panayır bir hafta devam edecek.

Öte yandan panayırın Kurban Bayramı öncesine denk gelmesi üzerine, özellikle kurbanlık satışı yapan esnafların yüzünü güldürdü. Panayırda en çok hareketlilik kurbanlıkların bulunduğu kurban pazarında yaşanıyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.