Büyükşehir okul bahçelerini asfaltlamaya devam ediyor

07 Kasım 2012 Çarşamba 12:42
Büyükşehir okul bahçelerini asfaltlamaya devam ediyor






ADANA (CİHAN)- Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki cadde, bulvar ve kavşaklar 'Akıllı Dokunuş Projesi' ile yeniden düzenlenirken, okulların da bahçeleri asfaltlanıyor, öğrencilerin daha rahat kullanabileceği hale getiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Müdürlüğü Ekiplerince bahçesi asfaltlanan Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, çalışmaları denetledi.

Çalışmalarla ilgili Yol Müdürü Hüseyin Dündar'dan bilgi alan ve Okul Müdürü Yusuf Gültekin'le görüşen Zihni Aldırmaz, bugüne kadar 35 okulda çeşitli düzenlemeler yapıldığını vurguladı.

Okul bahçelerinin asfaltlandığını, basketbol, voleybol sahaları yapıldığını, ihtiyacı olan okullara masa tenisi hediye edildiğini söyleyen Zihni Aldırmaz, Bir yandan öğrencilerin yaşamlarını kolaylaştırıyor, bir yandan da eli öpülesi öğretmenlerimize hizmet veriyoruz dedi.

Okul Müdürü Yusuf Gültekin de Lisemizin bahçesinin yapılmasından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerim, öğrencilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.