DHL Express, Gaziantep'teki yatırımlarına devam edecek

14 Ekim 2011 Cuma 15:13
DHL Express, Gaziantep'teki yatırımlarına devam edecek






Altyapısı, çalışanları ve markasına yaptığı ciddi yatırımlarla dünya çapındaki kapasitesini genişleterek, müşterilerine sunduğu hizmetleri sürekli geliştiren, dünyanın lider hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express; Gaziantep’li iş ortakları ile bir araya geldi. DHL Express bünyesinde Türkiye’nin en büyük 5. ekonomisi olarak nitelendirilen Gaziantep’teki yemeğe 21. Dönem Milletvekili Sayın Dr. İbrahim Konukoğlu ve DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi katıldı.

220'den fazla ülke ve bölge ile 500'den fazla global havayolunu kapsayan bir ağ üzerinden, iş dünyasına ve özel müşterilerine kurye ve ekspres hizmetleri sunan uluslararası deneyimini, Türkiye pazarındaki sürdürülebilir büyümesiyle buluşturmaya devam eden DHL Express; 13 Ekim 2011 tarihinde düzenlenen yemekte Gaziantep’li iş ortakları ile bir araya geldi. Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefine, altyapı ve istihdam artırıcı yatırımlar ile verilen desteğin vurgulandığı yemekte, 42 ülkede başlatılan “Uluslararası Uzmanlık” kampanyası ile ilgili bilgiler de paylaşıldı.

Yemekte Gaziantep’li sanayici ve işadamlarına yönelik bir konuşma yapan DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi, Gaziantep’in bugün kayıtlı 15 bin civarında iş adamıyla 164 ülkeye 4 milyar dolarlık ihracat yapmasının dünya ölçeğinde büyük bir başarı olduğunu vurguladı. Gaziantep’te olmaktan ve şehrin ticaret hayatına katkıda bulunmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Akavi ayrıca, Gaziantep’in DHL Express verilerine göre Türkiye’deki en büyük 5. ekonomi olduğunu belirtti. 

Dünya genelinde 100 bin DHL çalışanını özel eğitim programı kapsamında “Uluslararası Uzman” sertifikası ile buluşturacak olan kampanya ile bilgilerin paylaşıldığı toplantıya; 21. Dönem Milletvekili Dr. İbrahim Konukoğlu ve Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi, GASKİ Genel Müdürü Akif Bindal da katıldı. 

“Uluslararası Uzmanlık” Kampanyası hakkında
“Uluslararası Uzmanlık” reklam kampanyası; 25 farklı dilde ve 42 önemli pazardaki ulusal ya da uluslararası medyada toplam 280 TV istasyonu üzerinden izleyicilerle buluşuyor. 360 basılı yayımda yer alan bin 100’ün üzerinde ilan çalışmasında da, DHL Express’i rakiplerinden ayrıştıran hız, verimlilik ve güçlü müşteri hizmetlerine vurgu yapılıyor. Online mecralarda 2,16 milyarın üzerinde görünürlük planlanan ve Ekim 2011’de sona erecek kampanyaya özel olarak yeniden düzenlenen dünyaca ünlü klasik "Ain’t No Mountain High Enough" şarkısı ise 200’ün üzerinde radyo istasyonundan yayınlanıyor ve indirilebiliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.