Genç kadın 5. kattan düşüp öldü

04 Mart 2012 Pazar 12:06
Genç kadın 5. kattan düşüp öldü






İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hava almak için 5. kattaki evlerinin balkonuna çıkan bir kadın, aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Karşıyaka ilçesi Hidayet Erzeybek Caddesi'nde gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan bir çocuk annesi Banu Ertat, dün akşam saatlerinde dolaşmak için evden ayrıldı. Ertat, saat 22.00 sıralarında boşandıktan sonra yerleştiği Hidayet Erzeybek Caddesi'nde bulunan babasının evine geri döndü. Banu Ertat, hava almak için 5. katta bulunan evlerinin balkonuna çıktı. Dışarıda bir gürültü duyan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktor olarak görev yaptığı öğrenilen Ertat'ın babası A.E., hemen balkona koştu. Balkondan aşağıya bakan baba A.E., kızını yerde kanlar içinde görünce hemen sokağa fırlayarak ilk müdahaleyi yaptı. Acılı babanın çağırdığı ambulanstaki sağlık görevlileri Ertat'ı ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ertat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ertat'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olay sonrası acılı baba A.E.'nin ifadesini aldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.