Kayseri'de son durum, Kayseri'de HDP il binasına saldırı

Kayseri'de terörist saldırının ardından Cumhuriyet meydanında toplanan bin kadar vatandaş terör örgütü PKK'yı verdiği destekle bilinen HDP binasını bastı

17 Aralık 2016 Cumartesi 10:38
Kayseri'de son durum, Kayseri'de HDP il binasına saldırı







Kayseri'de son durum, Kayseri'de HDP il binasına saldırı


Kayseri'de bombalı saldırının ardından bir grup vatandaş HDP binasına yürüdü. Polisin aldığı yoğun önlemlere rağmen il başkanlığı binasına giren kalabalık bir grup, yıllardır terör örgütünü kınamayan, sırtını dağa yasladığını açıklamtan çekinmeyen HDP binasına Türk bayrağı astı

Kentte sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına akın ederken, bir grup vatandaş da HDP binasına saldırdı. Polisin durdurmaya çalıştığı vatandaş, slogan atarak zorla binaya girmeye çalıştı. Polis ekipleri bina çevresindeki önlemlerini artırdı. Vatandaşlar binadaki eşyaları dışarı atıp yaktı.


KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN YILDIRIM’I VE GENELKURMAY BAŞKANI AKAR’I ARADI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırısıyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım’ı ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı aradı.

Başbakan Binali Yıldırım’a ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.

KAYSERİ’DE GÜVENLİK ZİRVESİ

Kayseri’deki saldırının ardından Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri Valiliğine geldi.

Kayseri’de Talas Bulvarı üzerinde meydana gelen patlamayla ilgili toplantı yapmak üzere Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri Valiliğine geldi.
Öte yandan vatandaşlar, Valilik binası önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak slogan atmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.