PKK'nın sosyal medya trolleri yakalandı: Nefret saçanlara gözaltı

Beşiktaş'ta terör örgütü PKK tarafından yapılan vahşi saldırıyı alkışlayan örgütün ölü sevici trollerinden 10'u yakalanarak gözaltına alındı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:58
PKK'nın sosyal medya trolleri yakalandı: Nefret saçanlara gözaltı






PKK'nın sosyal medya trolleri yakalandı: Nefret saçanlara gözaltı

Türkiye'yi yasa boğan PKK'lı katillerin Beşiktaş saldırısını adeta "Sevinçle" karşılayan terör örgütü yandaşlarına yönelik operasyonlar sürüyor. Son Dakika Haberleri, Vatandaşların yoğun şikayetleri sonucu yakalanan 10 zanlının Facebook, Twitter hesapları üzerinden katliamı öven, ölü sevicilerden 10'u yakalanarak sorguya alındı

HALKI TAHRİK EDEN YAZILAR YAZMIŞLARDI



İstanbul Beşiktaş’da 38 polis ve vatandaşın şehit olduğu terör saldırı sonrasında facebook ve twetter sosyal medya hesaplarından kan donduran tahrik edici paylaşımda bulunan 10 kişi gözaltına alındı.



İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş Vodafone Arena yakınında gerçekleştirilen bombalı araç ve canlı bombalı saldırı sonrasında sosyal medya hesaplarını da takibe aldı.

KAN DONDURAN MESAJLARA GÖZALTI

Yapılan takipler sırasında, bazı sosyal medya kullanıcıların “halkı kin ve nefrete” sürükleyecek kadar ağır paylaşımların yapıldığını belirledi. Hesaplarından kin ve nefret tohumları saçan sosyal medya hesabı kullanıcısı 10 kişi gözaltına alındı.



İŞTE O KAN DONDURAN MESAJLAR

“Bölün de gidelim be, yeter bu si…….. ülkesi”, kanlı çevik kuvvet polis fotoğraflarının üzerine “Çok güzel bir gün”,  “Polislere ölüm”, “Bugün bir patlama bekliyordum. Yazmadım dedim olursa başımıza iş almayalım diye.”, “Tak bu defa güzel (TAK) tı… Üzülüyormuyum asla”

PKK SEVİCİLERİ'nin 11'İ İZMİR'DEN ÇIKTI

İzmir'de, İstanbul'daki bombalı saldırıların ardından, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla bölücü terör örgütü PKK'yı sempatik göstermeye çalışan ve eylemlerini öven 11 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında 4 kişinin daha arandığı bildirildi.
İstanbul'da 10 Aralık Cumartesi günü yapılan bombalı 2 saldırıda 39 kişi şehit olurken, bölücü terör örgütü PKK'nın bu hain saldırılarını sosyal medya aracılığıyla sempatik göstermeye çalışan, örgütün eylemlerini övenlere yönelik olarak, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi tarafından, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) da desteğiyle operasyon yapıldı.

Bu sabah yapılan ve Özel Harakat Şubesi'nde görevli polislerin de destek verdiği operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 4 kişinin daha arandığı belirtildi.

 
Son Güncelleme: 12.12.2016 09:18
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.