Tunçkol: Çok iyi çalıştık

15 Kasım 2012 Perşembe 13:45
Tunçkol: Çok iyi çalıştık






ANTALYA (CİHAN)- Beko Basketbol Ligi'nde Erdemir'i konuk etmeye hazırlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi'Nde başantrenör Antar Tunçkol açıklamalar yaptı.

Beko Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Erdemir'i Atatürk Spor Salonu'nda ağırlayacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Altar Tunçkol, İki takımın da çok fazla galibiyete ihtiyacı var. Bizim avantajımız maçı kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacak olmamız. Antalyalı sporseverlere keyifli bir mücadele izletip bu karşılaşmadan seyircimizin desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz. Takım olarak bu hedef doğrultusunda bütün hafta çok iyi çalıştık ve kazanmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. dedi.

Antalya temsilcisinde sakatlığı süren Hakan Demirel'in Erdemir karşısında forma giyip giyemeyeceğinin ise maç sabahı netlik kazanacağı bildirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.