Beştüşşebap'da son durum: PKK bozguna uğrayınca HDP ve BDP'liler yollara dökülmüş

Terör örgütüne yönelik dün gece yapılan operasyonların sonucu sabah yapılan arazi arama taramalarında ortaya çıktı. 15 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi..

27 Eylül 2015 Pazar 16:25
Beştüşşebap'da son durum: PKK bozguna uğrayınca HDP ve BDP'liler yollara dökülmüş






Beştüşşebap'da son durum: PKK bozguna uğrayınca HDP ve BDP'liler yollara dökülmüş
Terör örgütünün katliamlarına karşı sesi soluğu çıkmayan HDP ve BDP'lilerin Beytüşşebap'a sarılmalarının nedeni bugün sabah ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta 34 PKK'lı teröristin öldürüldüğü bölgede, önceki gün yeniden düzenlenen saldırı sonrası 15 PKK'lının daha cesedi bulundu. Son iki gündür bölgede bulunan HDP ve BDP'li siyasilerin asker ve güvenlik güçlerine yönelik ipe - sapa gelmeyen suçlamalarının ardından bu ağır kayıpların etkili olduğu bildiriliyor. Genelkurmay Başkanlığı'ndan bugün yapılan arazi aramalarında 15 PKK'lı teröristin cesedinin bulunduğu açıklandı. TSK açıklamasında şu bilgiler yer aldı...

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde icra edilen arazi arama ve tarama faaliyetinde 15 bölücü terör örgütü mensubu terörist cesedi ile birlikte, 2 adet M-16 piyade tüfeği, 5 adet AK-47 piyade tüfeği, 1 adet biksi makineli tüfek ve 2 adet RPG-7 roketatar silahı ele geçirildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde icra edilen arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında bulunan 1 adet tuzaklanmış el yapımı patlayıcı ve 1 adet el bombası imha edildi.

Beytüşşebap sondurumson dakika Beytüşşebap, Beytüşşebap haberleri, Beytüşşebap operasyon

İKİ ASKER HAFİF YARALI

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında operasyon sırasında güvenlik güçlerine teröristlerce açılan ateşte 2 asker hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Beytüşşebap ilçesinin Ayvalık-Hisarcık bölgesinde arazi arama ve tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahla saldırıda bulunuldu. Açılan ilk ateşte yaralanan 2 asker, Şırnak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Son Güncelleme: 27.09.2015 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.