Çırılçıplak soyunarak YHT hattına giren kişi güçlükle çıkarıldı

Psikolojik bunalıma girdiği iddia edilen bir vatandan çırılçıplak soyunarak Yüksek Hızlı Tren hattına girdi, ortalık karıştı.

05 Nisan 2016 Salı 23:14
Çırılçıplak soyunarak YHT hattına giren kişi güçlükle çıkarıldı






Çırılçıplak soyunarak YHT hattına yatan kişi güçlükle çıkarıldı

Eskişehir'de bunalıma giren bir vatandan çırılçıplak soyunarak Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına girdi. Görveliler ve polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen 32 yaşındaki H.K., güçlükle YHT hattından çıkarıldı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen H.K., hastanede tedaviye alındı.


Olay, akşam saatlerinde Şarhöyük Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen H.K., YHT hattı kenarında üzerindeki giysileri çıkardı. Çırılçıplak kalan H.K.'yı fark eden çevredekiler, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerini fark eden H.K., duvardan atlayıp YHT hattına girerek yürümeye başladı. Polisler, Gar Müdürlüğü'ne arayarak çift taraflı olarak YHT'lerin durdurulmasını istedi.


Ankara yönünden gelen bir YHT'nin ikaz üzerine yavaşladığı ve kısa süreli bekleme yaptığı belirtilirken, yaklaşık 2 kilometre yürüyen H.K. daha sonra hattan çıkıp Şeker Enstitüsü Müdürlüğü Deneme İstasyonu'na ait tarlaya girdi. Peşinden gelen polisler H.K.'yı burada etkisiz hale getirip kollarına ters kelepçe takarak yere yatırdı. H.K. yerdeyken sürekli olarak 'La ilahe illallah. Muhammeden Resulullah' sözlerini tekrarladı.
H.K., olay yerine gelen 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.