Doğubayazıt'ta yol kesen teröristler 1 uzman çavuşu şehit etti (2)

GENELKURMAY: ALÇAKÇA SALDIRI Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin Harabekordon Tepe mevkisinde yol emniyet görevinde bulunan Jandarma Komando Timine bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce...

07 Ağustos 2015 Cuma 16:55
Doğubayazıt'ta yol kesen teröristler 1 uzman çavuşu şehit etti (2)






GENELKURMAY: ALÇAKÇA SALDIRI
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin Harabekordon Tepe mevkisinde yol emniyet görevinde bulunan Jandarma Komando Timine bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce açılan ateş sonucu kahraman bir Jandarma Uzman Onbaşının şehit olduğu bildirildi. Genelkurmayın açıklamasında "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.