Düğün tarihi cinayeti şüphelisi; Nişanlımı elinden tutarak götürmek istedim (2)

KIZIYLA BABASI TOPRAĞA VERİLDİ, ŞÜPHELİ TUTUKLANDI Erzurum'da nişanlısı Ahmet Yavuz tarafından bıçaklanarak öldürülen Burcu Şengel ve babası Salih Şengel için Aziziye ilçesindeki Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törenine...

14 Ağustos 2015 Cuma 18:13
Düğün tarihi cinayeti şüphelisi; Nişanlımı elinden tutarak götürmek istedim (2)






KIZIYLA BABASI TOPRAĞA VERİLDİ, ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Erzurum'da nişanlısı Ahmet Yavuz tarafından bıçaklanarak öldürülen Burcu Şengel ve babası Salih Şengel için Aziziye ilçesindeki Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törenine Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burcu Şengel ve Salih Şengel'in yakınları tören boyunca gözyaşı döktü. Baba ile kızının cenazeleri kılınan namaz sonrası Aziziye ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Burcu ve Salih Şengel'in cenazelerinin toprağa verildiği saatlerde çifte cinayetin şüphelisi  Ahmet Yavuz çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yavuz'un olaydan sonra kaçmasına yardım eden kuzeni Ömer Yavuz ise mahkemece verilen adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.