Edremit'te sevgilisinin dövdüğü kadın öldü

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, sevgilisi olduğu ileri sürülen 58 yaşındaki H.K. tarafından dövülen 57 yaşındaki Dudu Çapar yaşamını yitirdi. H.K., olayın ardından polise teslim oldu. Camivasat Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir...

10 Ocak 2015 Cumartesi 11:34
Edremit'te sevgilisinin dövdüğü kadın öldü






BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, sevgilisi olduğu ileri sürülen 58 yaşındaki H.K. tarafından dövülen 57 yaşındaki Dudu Çapar yaşamını yitirdi. H.K., olayın ardından polise teslim oldu.
Camivasat Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde birlikte yaşayan ve sevgili oldukları ileri sürülen H.K. ile Dudu Çapar arasında dün saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine H.K. yaklaşık 5 aydır birlikte yaşadığı Çapar'ı dövdü. Çapar, başına aldığı darbeler sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Olaydan yaklaşık bir saat kadar sonra H.K., Körfez Polis Merkezi'ne gidip, suçunu itiraf ederek, teslim oldu. Eve giden polis ekipleri Çapar'ın cesediyle karşılaştı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Çapar'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
İstanbul'da da bir evi olduğu öğrenilen H.K. işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.