Falezlerde kurtarma operasyonu

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'daki dünyaca ünlü falezlerde intihar girişiminde bulunan Erhan K. polis tarafından ikna edilirken, indiği kayalıklardan çıkamayan Sedat Gürler ise beline bağlanan halatla yukarı çekildi. İlk olay...

09 Mart 2015 Pazartesi 18:56
Falezlerde kurtarma operasyonu






Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'daki dünyaca ünlü falezlerde intihar girişiminde bulunan Erhan K. polis tarafından ikna edilirken, indiği kayalıklardan çıkamayan Sedat Gürler ise beline bağlanan halatla yukarı çekildi.
İlk olay saat 17.15 sıralarında Muratpaşa İlçesi'nde, varyantın bulunduğu falezlerde meydana geldi. Bunalıma giren 41 yaşındaki Erhan K., elinde bira şişesiyle falezlere çıktı. Burada bir süre alkol alan Erhan K.'yi görenler durumu polise bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, Erhan K. ile konuşup ikna etmeye çalıştı. Kimsesiz olduğunu ve ölmek istediğini söyleyen Erhan K., polisin kendisine yardımcı olma sözü vermesi üzerine intihardan vazgeçti. Polislerle birlikte falezler üzerinde yürüyen Erhan K. ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.
İkinci ihbar ise Yeşilbahçe Mahallesi'nden geldi. Manzara izlerken indiği kayalıklardan yukarı çıkamayan Sedat Gürler, denizden 15 metre yükseklikte mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye erleri tarafından beline halat bağlanan Gürler yukarı çekti. Polis, Gürler'i, ifadesine başvurmak için polis merkezine götürdü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.