Gaziantep'de hastane önünde alacak katliamı, 5 ölü var

Borç-alacak kavgası yüzünden Gaziantep Şehitkamil ilçesinde çıkan tartışmada tüfekler tabancalar konuştu. Gece yarısı çıkan kavganın blançosu ağır oldu. 5 ölü 3 yaralı var

11 Eylül 2015 Cuma 03:21
Gaziantep'de hastane önünde alacak katliamı, 5 ölü var






Gaziantep'de hastane önünde alacak katliamı, 5 ölü var

Gaziantep Şehitkamil'de özel bir hastane önünde iki grup arasında çıkan alacak-verecek tartışmasınhda tabancalar, tüfekler bıçaklar çekildi. İlk gelen bilgilere göre 5 kişi öldü, 3 yaralı var..

Son Dakika Gaziantep, Gaziantep Haberleri, Şehitkamil çatışma, Şehitkamil cinayet,  Gaziantep'te özel bir hastane önünde 2 grup iddiaya göre alacak nedeniyle tabanca, tüfek ve bıçaklarla kavga etti. Korkulu anların yaşandığı kavgada ilk belirlemelere 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kavga, gece saatlerinde merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Mücahitler Mahallesi'ndeki özel bir hastanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan 2 grup, karşılaştıkları özel hastane önünde tartışmaya başladı. Tarafların yakınlarının da katıldığı tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçak, tabanca ve tüfeklerin de kullanıldığı kavgada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Çevrede korkulu anların yaşandığı kavgada yaralananlar, hastaneye taşınarak tedaviye alındı. Acil servise alınan yaralılardan 4 kişi de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği bölgeye ihbar üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisler, kavgaya karıştığı saptanan 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Olay yerinde inceleme yapan polisler, boş kovan ve fişekleri topladı. Olay yerinde güvenlik önlemi alınan kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.
Son Güncelleme: 11.09.2015 03:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.