Gölette Boğulan 2 Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi

Mehmet KILIÇARSLAN/SİVRİHİSAR (Eskişehir), () - ESKİŞEHİR'in Sivrihisar İlçesi'nde dün düştükleri gölette boğulan 11 yaşındaki Yusuf Melemez ile 9 yaşındaki Talha Dinçer'in cenazeleri, bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olay...

04 Kasım 2014 Salı 17:13
Gölette Boğulan 2 Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi






Mehmet KILIÇARSLAN/SİVRİHİSAR (Eskişehir), () - ESKİŞEHİR'in Sivrihisar İlçesi'nde dün düştükleri gölette boğulan 11 yaşındaki Yusuf Melemez ile 9 yaşındaki Talha Dinçer'in cenazeleri, bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Olay dün öğlen saatlerinde, daha önce Sivrihisar'a bağlı belde olan, son yapılan düzenlemeyle mahalle statüsüne kavuşturulan Dümrek'te meydana geldi. Taşımalı eğitim veren Dümrek İlköğretim Okulu'nda okuyan Yusuf Melemez ve Talha Dinçer, yemek arasında gittikleri Başağaç mevkiinde bulunan gölete düştü. Talha Dinçer'in cesedini öğrenci velilileri, Yusuf Melemez'in cesedini de Ankara'dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekibinde yer salan dalgıçlar sudan çıkarttı.
Ölen Talha Dinçer için bugün öğleyin Dümrek'teki Merkez Camii'nde, Yusuf Melemez için de İğdecik Köyü Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Dümrek'teki Talha Dinçer'in cenazesine Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Çekiç, yakınları, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda kişi katıldı.
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Talha Dinçer götürüldüğü Dümrek Mezarlığı'nda, Yusuf Melemez de İğdecik Köyü mezarlığında toprağa verildi.
Yusuf Melemez ile Talha Dinçer'in sınıftaki sıralarına arkadaşları tarafından Türk bayrakları ile çiçekler konuldu. Arkadaşları Dinçer ve Melemez'in ölümüne çok üzüldüklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.