Hafif Ticari Aracın Çarptiği Suriyeli Kadın Ve Torunu Öldü

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı Suriye uyruklu 50 yaşındaki Emine Hamidi ile torunu 4 yaşındaki Sanduz Kantumani yaşamını yitirdi. Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa...

06 Ekim 2014 Pazartesi 21:27
Hafif Ticari Aracın Çarptiği Suriyeli Kadın Ve Torunu Öldü






GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı Suriye uyruklu 50 yaşındaki Emine Hamidi ile torunu 4 yaşındaki Sanduz Kantumani yaşamını yitirdi.

Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda meydana geldi. Karkamış kavşağı yakınlarında yolun karşısına geçmek isteyen Suriye uyruklu Emine Hamidi ile torunu Sanduz Kantumani'ye Mehmet Ali K. yönetimindeki 33 BHE 49 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan ve ağır yaralanan kadın ve torunu yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin il müdahalesini olay yerinde yaptığı Emine Hamidi ile torunu Sanduz Kantumani, ambulansla götürüldüğü Nizip Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Suriyeli kadın ile torununun cesedi otopsi için morga konulurken, hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Ali K. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.