Halil Konakçı, Gazze'ye gitmek için 'Emir' bekliyormuş

Hatay topraklarını arap toprağı ilan eden, Atatürk düşmanlığıyla kamuoyunun sert tepkisini çeken imam Halil Konakçı, biber gazına maruz kalınca kısa süreli baygınlık geçirdi.

18 Ekim 2023 Çarşamba 14:05
Halil Konakçı, Gazze'ye gitmek için 'Emir' bekliyormuş






Halil Konakçı, Gazze'ye gitmek için 'Emir' bekliyormuş


İsrail'in Gazze'ye yönelik vahşi saldırısına tepkiler Türkiye genelinde devam ederken, Atatürk düşmanlığıyla tanınan imam Halil Konakçı, protesto gösterilerinde boy gösterdi. Konakçı, polisin kullandığı biber gazı yüzünden kısa süreli baygınlık geçirirken, kendisinin de 'Devlet emredersen Gazze'ye giderim' dedi.

"Devletimiz emretsin en önde ben ve benim gibi Kudüs davası olan Müslümanlar Gazze’ye gideriz" diyen Türk düşmanı imam Halil Konakcı, İsrail Konsolosluğu önünde polisin sıktığı gazdan etkilendi.

İsrail’in Gazze’deki Baptist Hastanesi’ne yönelik saldırısı vatandaşlar tarafından İsrail Konsolosluğu önünde protesto edildi. 

Protestolara katılan Türk düşmanı imam Halil Konakcı, polisin sıktığı biber gazından etkilendi.

Olayın ardından X hesabından açıklama yapan Konakcı, şunları söyledi:

"Melun İsrail’in yaptığı hastahane katliamına haykırmak, Millet ve Devlet kıyama kalkmak için tüm Türkiye sokaklara döküldük. Belki bu son da olmayacak devamı da gelecek. Lakin aramıza karışarak polise taş atan provokatörlere çok dikkat etmeliyiz. Polis bu provakatörlere gaz kullanmak zorunda kalınca orada ki samimi herkes gazdan etkilendi. Ben gazdan nerdeyse bayılacaktım. Bu provakatörlerin Haklı haykırışımıza gölge düşürmelerine izin vermeyelim."

Konakcı, daha önce İsrail saldırılarına ilişkin yaptığı "Devletimiz emretsin en önde ben ve benim gibi Kudüs davası olan Müslümanlar Gazze’ye gideriz" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Son Güncelleme: 19.10.2023 22:44
Anahtar Kelimeler:
Halil KonakçıGazze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.