Hırsızlar 'Bahtsız kamyoncunun' yakasını bırakmıyor

Adapazarı'na kamyonuyla yük getiren 26 yaşındaki Burhan Çakmak'ın aracın deposundan hortumla motorin çalınınca ortada kaldı.

18 Ocak 2015 Pazar 15:43
Hırsızlar 'Bahtsız kamyoncunun' yakasını bırakmıyor






Hırsızlar 'Bahtsız kamyoncunun' yakasını bırakmıyor

Adapazarı'na kamyonuyla yük getiren 26 yaşındaki Burhan Çakmak'ın aracın deposundan hortumla motorin çalınınca ortada kaldı.

Kocaeli'den Adapazarı'na kamyonuyla yük getiren 26 yaşındaki Burhan Çakmak'ın aracın deposundan hortumla motorin çalınınca ortada kaldı. Astım hastası olan Çakmak, bugüne kadar 8 kez yakıt, 3 kez aküsünün, 1 kez de evindeki oksijen tüpünün çalındığını söyledi
Gebze İlçesi'nde oturan ve Marmara Bölgesi'ndeki fabrikalara 41 UF 736 plakalı kamyonuyla yük taşıyan Burhan Çakmak, aldığı yükü Adapazarı'nda bir fabrikaya getirmek için Gebze'den yola çıktı. Adapazarı'ndaki Nakliyeciler Sitesi'nde mola veren Çakmak, park ettiği kamyonunu ile yola çıktığında motorin olmadığını fark etti. Aracı yol kenarına park eden Burhan Çakmak durumu polis ekiplerine bildirirken, parası olmadığı için yakıt alamayınca yükü ile yolda kaldı. Burhan Çakmak, son 1.5  ay içerisinde Adapazarı ve Gebze'de 4'er kez olmak üzere 8 kez motorininin, 3 kez de aküsünün, bunun yanı sıra astım hastalığının tedavisi için evinde bulundurduğu oksijen tüpünün çalındığını söyledi.  Son 45 günde 11 kez aynı hırsızlık olayı ile karşılaştığını ifade eden Burhan Çakmak, hırsızlara engel olmak için yakıt deposuna demir kafes yaptırdığı halde hırsızların bunu da kırarak yine motorin çaldıklarını söyledi. Çakmak, şöyle dedi:
"Sürekli şehirler arası yük taşıyorum. Adapazarı'na artık gelmeye korkuyorum. Arabamda motorin, akü hiç bir şey kalmıyor. Rahatsızım olmama rağmen arabamda battaniyeyle uyuyorum. Bıktım bu hırsızlardan. Hep aynı yerde çalınıyor. Adapazarı'nda bu 4'üncü oldu. 50-100 lira kazanmak için ne çileler çekiyorum. Şimdi yakıt ve alacak param yok. Koruyucu kafes yaptırdım buraya, onu kırıp yine depotan mazotu çekip çalmışlar."
Çakmak kamyonunun kasasında uyurken, yakınlarının getirdiği parayla yakıt  alıp yükünü Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde teslim ederken polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 18.01.2015 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.