Kağıthane'yi Teksas'a çeviren 9 kişi gözaltına alındı

İstanbul Kağıthane'de bir kişinin öldürülmesi aynı gece içinde müzikol, büfe, emlakçı, oto galerisi, kahvehane ve bir evin kurşunlama olayıyla ilgili 2’si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

08 Nisan 2016 Cuma 16:25
Kağıthane'yi Teksas'a çeviren 9 kişi gözaltına alındı






Kağıthane'yi Teksas'a çeviren 9 kişi gözaltına alındı

İstanbul Kağıthane'de bir kişinin öldürülmesi aynı gece içinde  müzikol, büfe, emlakçı, oto galerisi, kahvehane ve bir evin kurşunlama olayıyla ilgili 2’si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerle birlikte 8 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu tüfek, 155 adet mermi ele geçirildi. Olayın iki grup arasında bir müzikholde başlayan kavganın ardından meydana geldiği belirtildi.

2 SAAT İÇİNDE ÇOK SAYIDA YER KURŞUNLANMIŞTI

Kağıthane’de 8 Şubat 2016 tarihinde meydana gelen olayda sabah saat 04.30 sıralarında bir müzikholün önünde duran bir otomobil silahlı kişiler tarafından kurşunlandı. Bu olayın ardından iki saat içinde aynı bölgede bulunan bir büfe, bir emlakçı dükkanı, bir oto galerisi, bir kahvehane, bir ev  kimliği meçhul şahıslar tarafından kurşunlandı. Olaylar sırasında kurşunlanan kahvehanenin önünde bulunan Hakan Öztürk hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

MÜZİKHOLDE ÇIKAN TARTIŞMANIN ARDINDAN YAŞANMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda olayların kurşunlanan müzikholde iki grup arasında başlayan kavganın ardından yaşandığı ortaya çıktı. Müziholün önünde araçları kurşunlanan grubun, intikam amacıyla diğer saldırıları gerçekleştirdiği tespit edildi.

ŞÜPHELİLERDEN ADETA BİR CEPHANELİK ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler bu sabaha karşı İstanbul’da 8, Çorlu’da 2, Tekirdağ’da bir adrese eşzamanlı baskın yaptı. Baskınlarda 2’si kadın 9 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan evlerde yapılan aramalarda 8 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu tüfek, 155 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Ü.A,, N.E., E.Ç., E.N., A.A. ve Ü.A. ‘nın müzikholde yaşanan ilk kurşunlama olayında araçlarının kurşunlanması üzerine intikam amacıyla diğer saldırıları gerçekleştirdikleri tespit edildi. Müzikholün kurşunlanma saldırısını ise S.Y., M.Ş. ve S.Ş.Ö.’nün gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelilerin sorgusunun Cinayet Büro Amirliğinde sürüyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.