Konya'da genç kadın intihar için otelin balkonuna çıktı

Konya'da gece yarısı sevgilisiyle tartışan genç bir kadın kaldığı otel odasının balkonundan ölüme atladı. Songül E adlı genç kadın beton zemine çakıldı. Kaldırıldığı hastanede ölüm kalım savaşı veriyor

29 Eylül 2015 Salı 09:29
Konya'da genç kadın intihar için otelin balkonuna çıktı






Konya'da genç kadın intihar için otelin balkonuna çıktı

Konya'da gece yarısı sevgilisiyle tartışan genç bir kadın kaldığı otel odasının balkonundan ölüme atlamak istedi. Bir barda garson olarak çalışan kadın kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Songül E, kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor.


Konya’nın Karatay İlçesi Mevlana Caddesi’ndeki bir otelde meydana gelen olay şöyle gelişti; 28 yaşındaki Songül E., sevgilisiyle kavga ettikten sonra kaldığı otelin balkonuna çıktı. Otelin 2′nci kat balkonuna çıkarak intihara kalkışan ve alkollü olduğu belirtilen genç kız, son anda arkadaşları tarafından yakalanarak içeri alındı.
Olay, bugün saat 03.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Bir barda çalışan Songül E. kaldığı otelin önünde erkek arkadaşı ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma sonrası erkek arkadaşı otelden ayrılan Songül E. ağlayarak odasına gitti. Bir süre sonra otel yetkilileri Songül E.’yi 2′nci kattaki odasının balkonunda ağlarken gördü. Balkonun dış kısmındaki beton zemine çıkarak intihara kalkışan Songül E., yanına kimsenin yaklaşmamasını istedi.
Son Güncelleme: 29.09.2015 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.