Kurban kesim merkezlerinde izdiham

Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL'da kurban bayramının ilk gününde kurban satış noktalarında yoğun izdiham yaşandı.Sabahın erken saatlerinden itibaren çevresinde yoğun trafiğin yaşandığı Kurban satış merkezlerinden hayvanlarını...

24 Eylül 2015 Perşembe 14:21
Kurban kesim merkezlerinde izdiham






Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL'da kurban bayramının ilk gününde kurban satış noktalarında yoğun izdiham yaşandı.Sabahın erken saatlerinden itibaren çevresinde yoğun trafiğin yaşandığı Kurban satış merkezlerinden hayvanlarını alan vatandaşlar kesecek yer bulabilmek için uzun süre dolaşmak zorunda kaldı. Kurban kesim merkezlerine gelen yollarda ise uzun araç kuyrukları oluştu.

 Bayram namazının ardından araçlarıyla kurban satış noktalarına gelen vatandaşlar yoğun bir trafiğin oluşmasına neden oldu. Sultançiftliği'nde 20 bin büyük ve küçük baş hayvan kapasiteli modern kurban satış merkezi de yoğunluktan nasibini aldı.  Daha önceden hayvanlarını satın alan vatandaşlar bayram sabahı çadırlardan aldıkları kurbanlıklarıyla alandan ayrılmakta zorlandılar. Bazı kurban satış merkezleri önünde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.

Öte yandan belediyeler tarafından hazırlanan kurban kesim merkezlerinin yetersiz gelmesi nedeniyle bazı vatandaşlar kurbanlıklarıyla kesecek yer bulabilmek için uzun süre dolaşmak zorunda kaldı. Vatandaşlar kurbanlıklarını boş alanlarda kendi imkanlarıyla kesmek zorunda kaldı. Kurbanlıkların etleri ise plastik torbalar ya da kutular içinde ya da seyyar satıcılarının el arabalarında uzağa park edilen araçlara kadar taşındı.

(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.