Nusaybin'de ailesinin yanına gelen Polis şehit edildi

MARDİN Emniyet Müdürlüğü'nde görevli ve Nusaybin İlçesi'ne haftalık izninde ailesini görmeye giden polis memuru 20 yaşındaki Yakup Mete, uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu

24 Ağustos 2015 Pazartesi 01:28
Nusaybin'de ailesinin yanına gelen Polis şehit edildi






Nusaybin'de ailesinin yanına gelen Polis şehit edildi

Son dakika Nusaybin, Nusaybin polise saldırı, MARDİN Emniyet Müdürlüğü'nde görevli ve Nusaybin İlçesi'ne haftalık izninde ailesini görmeye giden polis memuru 20 yaşındaki Yakup Mete, uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Mete yapılan tüm müdühalelere rağmen kurtarılamadı

GÖREVE BAŞLAYALI 1 YIL OLMUŞTU

Daha önce PKK tarafından tehdit edildiği ifade edilen polis memuru Mete'ye silahlı saldırıyı da örgütün yaptığı belirtildi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü Cevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli ve 1 yıllık görevli polis memuru olan Yakup Mete, hafta sonu iznini geçirmek üzere ailesinin yaşadığı Nusaybin İlçesi'nin daha köy statüsünde olan Akarsu Mahallesi'nde gitti. Yakup Mete, bugün saat 20.30 sarılarında evine giderken, henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, silah sesi üzerine dışarıya çıkan köylüler polis memuru Mete'yi kanlar içinde yerde buldu. Köylüler tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülen ve durumu ağır olduğu belirtilen Mete, ilk müdahalesinin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

PKK'DAN TEHDİT ALIYORDU

Daha önce PKK tarafından tehdit ettiği belirtilen polis memuru Yakup Mete'ye düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırıyı PKK'nın yaptığını belirten yetkililer, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyonun sürdüğünü kaydetti.

POLİS ŞEHİT OLDU

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Yakup Mete, kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Polis memuru Yakup Mete için yarın Mardin Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlenecek.


Son Güncelleme: 24.08.2015 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.