Öğretmen kaldığı apartta intihar etti

ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın metropol ilçesi Serdivan'da bir apart dairede kalan öğretmen 30 yaşındaki Kadir Bektaş, başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Polis yaptığı ilk tespitte olayın intihar olduğunu...

14 Temmuz 2015 Salı 15:18
Öğretmen kaldığı apartta intihar etti






ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın metropol ilçesi Serdivan'da bir apart dairede kalan öğretmen 30 yaşındaki Kadir Bektaş, başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Polis yaptığı ilk tespitte olayın intihar olduğunu bildirirken Bektaş'ın kesin ölüm nedeninin tespitedilmesi için cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Serdivan İstiklal Mahallesi'nde apart dairede kalan Hendek İlçesi'nde Kazımiye Ortaokulu Teknoloji Tasarım dersi öğretmeni Kadir Bektaş'ın apart dairede beraber kaldığı arkadaşı telefonlarına yanıt alamayınca eve geldi. Anahtarı da olmadığından  kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca bu kez çilingir çağırdı. Kapı açıldığında Kadir Bektaş'ı odasında başından vurulmuş halde bulunca polise haber verdi. Başucunda ruhsatsız tabanca ve evin anahtarı bulunan Kadir Bektaş'in intihar etmiş olabileceği belirtilirken, ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.