Okulda tuz ruhu şişesi kırıldı, 7 öğrenci zehirlendi

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da ortaokulda temizlik görevlisinin koridorda bıraktığı tuz ruhu olarak bilinen hidroklorik asit şişesinin kırılması sonucu yayılan kokudan etkilenen 7 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Merkez Seyhan İlçesi'nin...

18 Mart 2015 Çarşamba 16:19
Okulda tuz ruhu şişesi kırıldı, 7 öğrenci zehirlendi






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da ortaokulda temizlik görevlisinin koridorda bıraktığı tuz ruhu olarak bilinen hidroklorik asit şişesinin kırılması sonucu yayılan kokudan etkilenen 7 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin 2000 Evler Ortaokulu'nda temizlik görevlisi, öğle saatlerinde koridorlar ve tuvaletlerde temizlemek için kovaya tuz ruhu boşaltıp işe başladı. Bu sırada tuz ruhu şişesini de koridora bıraktı. Zil çalıp teneffüse çıkan öğrenciler, koridordaki şişeye çarpıp devirdi. Dökülen asitten etkilenen 7 öğrenci kusma ve baş dönmesi şikayetiyle hastanelere götürüldü.
Hayati tehlikesi bulunmayan öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.