PKK'lı suikastçiler 10 gün boyunca polisi takip etmiş

Güvenlik güçlerinin "Dur" çağrısına uymayıp kaçmaları üzerine etkisiz hale getirilen 3 teröristin, büyük bir saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

27 Aralık 2015 Pazar 11:42
PKK'lı suikastçiler 10 gün boyunca polisi takip etmiş






PKK'lı suikastçiler 10 gün boyunca polisi takip etmiş

Terör örgütü PKK'nın Diyarbakır’da polise yönelik katliam saldırısına hazırlandığı ortaya çıktı. Diyarbakır'da geçtiğimiz perşembe günü güvenlik güçlerinin "Dur" çağrısına uymayıp kaçmaları üzerine etkisiz hale getirilen 3 teröristin, büyük bir saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.Birinin haziran ayında öldürülen Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran’ın katil zanlılarından olduğu öğrenilen teröristlerin üzerlerinde yapılan aramada, 10 gün boyunca polisleri takip ettikleri belirlendi.
 
Teröristlerin, 10 gün boyunca polis lojmanlarını gözetledikleri ve buradaki hareketliliği not aldıkları açıklanırken, servislerin lojmanlardan ve emniyet müdürlüğünden çıkış saatlerini, yol güzergâhlarını ve durdukları yerleri kaydettikleri öğrenildi.
 
Teröristlerin, saldırı yapmayı planladıkları bazı polislerin yemek yedikleri yerleri bile notlarına ekledikleri kaydedildi.
Son Güncelleme: 27.12.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.