PKK'nın havanı evin içine düştü, 3 vatandaş öldü

Teröristlerin askeri birliğe yönelik saldırısı sırasında attığı havan topu bir vatandaşın evine isabet etti. Meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.

25 Eylül 2015 Cuma 21:09
PKK'nın havanı evin içine düştü, 3 vatandaş öldü






PKK'nın havanı evin içine düştü, 3 vatandaş öldü

Teröristlerin bugün Beytüşşebap'a düzenlediği kanlı saldırının detayları ortaya çıkıyor. Teröristlerin askeri birliğe yönelik saldırısı sırasında attığı havan topu bir vatandaşın evine isabet etti. Meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmalarda bir eve havan topu mermisi isabet etti. Olayda, 3 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.


Terör örgütü PKK mensuplarınca, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece ve bugün sabah saatlerinde yapılan saldırıların ardından çıkan çatışmalar sürerken, ilçe merkezi yakınlarında bulunan Aşağıdere köyündeki bir eve havan topu mermisi isabet etti.

Olayda, evin içerisinde bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Uludere Devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Yaralılardan 3’ü hastaneye yetiştirilemeden hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 25.09.2015 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.