Salihli'de HDP binası taşlandı

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin cenaze töreninin ardından teröre tepki yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte bir araya gelen yüzlerce kişi, HDP İlçe Binası'nı taşladı. Hakkari'nin...

09 Eylül 2015 Çarşamba 02:36
Salihli'de HDP binası taşlandı






MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin cenaze töreninin ardından teröre tepki yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte bir araya gelen yüzlerce kişi, HDP İlçe Binası'nı taşladı.
Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin cenaze töreninin ardından teröre tepki yürüyüşü düzenlendi. Terör örgütü aleyhinde sloganlar atarak yürüyen grup, Akgül İşhanı'nda bulunan HDP İlçe Teşkilatı'na taş atmaya başladı. Kalabalığın artması üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruba TOMA aracı ile müdahale edildi. Olayların devam etmesi üzerine MHP'li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı ve MHP'li yöneticiler, kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.
Kalabalığa dağılmaları yönünde uyarılarda bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Ülkücü, yasalara, kanunlara uygun bir şekilde tepkisini verecek, Salihli Halkı da sizlere böyle güvenecek. Lütfen dağılın" dedi. Daha sonra öfkeli kalabalık PKK aleyhine slogan atarak Ülkü Ocakları İlçe Binası önünde toplandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.