Şanlıurfa Akçakale yolunda feci kaza, 1 ölü 3 yaralı var

ŞANLIURFA'da kontrolden çıkarak devrilen otomobilin sürücüsü 34 yaşındaki İbrahim Halil Aksa yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

08 Mart 2016 Salı 19:49
Şanlıurfa Akçakale yolunda feci kaza, 1 ölü 3 yaralı var






Şanlıurfa'da kaza, 1 ölü 3 yaralı var


Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Akçakale yönüne ilerleyen İbrahim Halil Aksa yönetimindeki 10 TC 223 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Aksa olay yerinde yaşamını yitirirken, yanında bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık görevlileri tarafından ambulanslara taşınan yaralılar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı. Sürücü Aksa'nın cesedi ise otopsi için morga konuldu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Son Güncelleme: 08.03.2016 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.