Şanlıurfa’da boya hırsızlığına 2 tutuklama

ŞANLIURFA’da, inşaattan boya çaldığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Karaköprü Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis, şüphelenerek durdurduğu bir kamyonette bölgedeki...

07 Mart 2015 Cumartesi 18:27
Şanlıurfa’da boya hırsızlığına 2 tutuklama






ŞANLIURFA’da, inşaattan boya çaldığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Karaköprü Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis, şüphelenerek durdurduğu bir kamyonette bölgedeki bir inşaattan çalındığı saptanan her biri 20 kilo ağırlığında 370 kutu boya ele geçirdi. Çalınan boyalara el koyduktan sonra inşaat sahibine teslim eden polis, kamyonette bulunan A.Ç. ve M.Ç.’yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.