Son dakika Mardin; Askeri araca mayın saldırısı 1 şehit 8 yaralı var

Terör örgütü PKK, Mardin'in Midyat ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında mayınlı saldırı düzenledi. Patlamada bir asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı.

02 Ağustos 2015 Pazar 02:16
Son dakika Mardin; Askeri araca mayın saldırısı 1 şehit 8 yaralı var






Son dakika Mardin; Askeri araca mayın saldırısı 1 şehit 8 yaralı var

MARDİN, () - MARDİN'in Midyat ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lıların yola önceden döşediği mayın patladı. Olayda bir asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı.

Midyat'ın Gelinkaya Mahallesi mevkisinden geçen Kerkük-Yumurtalık Petrol Boru Hattı'nda güvenliği sağlayan askeri aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola önceden döşediği mayın patladı.

Olayda 1 asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı. Yaralı askerler önce Midyat Devlet Hastanesine oradan da Mardin'deki tam teşekküllü hastaneye sevk edildiler

. PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.