Şüpheli paketten oyuncak çıktı

BALIKESİR'deki bir çöp konteynerine bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanının fünye ile patlatmaya gerek görmediği paketten eski süs eşyaları ve oyuncak çıktı. Karesi ilçesine bağlı Karaoğlan mahallesinde eski...

17 Ağustos 2015 Pazartesi 19:31
Şüpheli paketten oyuncak çıktı






BALIKESİR'deki bir çöp konteynerine bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanının fünye ile patlatmaya gerek görmediği paketten eski süs eşyaları ve oyuncak çıktı.
Karesi ilçesine bağlı Karaoğlan mahallesinde eski Edremit Caddesi'nde çöp konteynerine bugün saat 18.00 sıralarında bırakılan paket, bombalı olabileceği şüphesiyle paniğe neden oldu. Vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevkedildi. Cadde emniyet şeridi ile çevrilerek trafiğe kapatıldı. Bomba imha uzmanları da olay yerine geldi. Yapılan incelemenin ardından fünye ile patlatmaya gerek görülmeyen kutunun içinden eski süs eşyaları ve oyuncak olduğunu açıkladı. Ancak oyuncağın ne olduğu ile ilgili bilgi verilmedi.
Şüpheli paket ihbarı ile birlikte çevrede biriken, evlerinin balkonlarından operasyonu izleyen vatandaşlar, kutudan oyuncak çıkmasıyla rahat bir nefes aldı. Polis, paketi bırakan kişinin arandığını bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.