Şüpheli poşetten kaldırım taşı çıktı

NEVŞEHİR’de bir banka şubesinin önünde bulunan elektrik direğinin dibine bırakılan poşet, içinde bomba olabileceği şüphesiyle çevrede korkuya neden oldu. Polisin fünyeyle patlattığı poşetin içinden 2 parke taşı çıktı. Bugün...

04 Mart 2015 Çarşamba 17:45
Şüpheli poşetten kaldırım taşı çıktı






NEVŞEHİR’de bir banka şubesinin önünde bulunan elektrik direğinin dibine bırakılan poşet, içinde bomba olabileceği şüphesiyle çevrede korkuya neden oldu. Polisin fünyeyle patlattığı poşetin içinden 2 parke taşı çıktı.
Bugün öğlen saatlerinde, Nevşehir kent merkezinde bir banka şubesinin önünde bulunan elektrik direğinin dibinde siyah renkli bir poşet görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri bölgeye güvenlik şeridi çekti. Daha sonra gelen bomba imha ekipleri özel kıyafetlerini giyerek yaptıkları incelemenin ardından, poşeti fünyeyle patlattı. Sahipsiz poşetin içinden 2 parke taşı çıktı. Çevrede biriken meraklı kalabalık, çalışmaları cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.