Ikigai'nın yazarı Francesc Miralles okurlarıyla buluştu

Dünyada çok satanlar listesinde uzun süredir yer alan Ikigai kitabının yazarı Francesc Miralles D&R Zorlu'da gerçekleşen imza gününde okurların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

11 Mayıs 2018 Cuma 09:25
Ikigai'nın yazarı Francesc Miralles okurlarıyla buluştu






Ikigai'nın yazarı Francesc Miralles okurlarıyla buluştu

Dünyaca ünlü yazar Francesc MirallesJaponlara göre uzun, anlamlı ve mutlu yaşamın sırrını anlatan çok satan kitabıIkigai'nin D&R Zorlu'da düzenlenenimza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Japonca kökenli "iki"; yaşam, hayat anlamına gelen ve "gai"etki,sebep, yarar birleşiminden ortaya çıkan "yaşama sebebi" ikigai kitabı Japonların mutlu yaşam sırlarını, herkesin bir ikigaisi olduğuna inandığını, her sabah yataktan kalkmaları için bir sebepleri olduğunu anlatıyor. Japonlar'ınikigai felsefesinden yola çıkarak ve aynı isimle piyasaya çıkartılan kitap aceleci davranmamanızı, hayat gayenizi keşfetmenizi, ilişkilerinizi canlandırmanızı ve kendinizi tutkularınıza adamanızı sağlayan bir rehber niteliğinde.

D&R Zorlu'da gerçekleşen imza gününde yazarın sevenleri uzun kuyruklar oluşturdu.Frances Miralles, mutlu yaşamın sırlarını anlattığı kitabını imzalarken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Anahtar Kelimeler:
IkigaiFrancesc Miralles
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.