İTÜ'lü mühendis gaspçılar tarafından katledildi.

İstanbul'da gaspçıların, bağımlıların ve dilencilerin cirit attığı İstiklal Caddesi'nde, henüz hayatının baharında 23 yaşında İTÜ Elektrik Mühendisliği mezunu genç bir kaç lira uğruna katledildi..

08 Eylül 2019 Pazar 03:23
İTÜ'lü mühendis gaspçılar tarafından katledildi.






İTÜ'lü mühendis gaspçılar tarafından katledildi.

İstanbul'da uyuşturucu bağımlılarının, yabancı uyruklu dilencilerin, gasp çetelerinin gece yarısı adeta istila ettiği İstiklal Caddesi'nde, 23 yaşında hayatının baharında bir genç bıçakla katledildi. Korkunç olay İstiklal Caddesi'nde nostaljik tramvay durağında meydana geldi. İddiaya göre gaspçıların saldırısına uğrayan iki genç bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan gençlerden birisi hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı. Saldırganlar olay yerinde kaçarak kayıplara karıştılar. Polis öğleden sonra yaptığı açıklamada iki şüphelinin gözaltına alndığını ve sorgulandığını duyurdu.

İTÜ'DEN YENİ MEZUN OLMUŞTU!

Edinilen bilgilere göre akıllara durgunluk veren olay gece saatlerinde Taksim İstiklal Caddesi Tünel tramvay durağında meydana geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) elektrik mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Halit Ayar, iki arkadaşıyla birlikte tramvay durağında oturuyordu. İddiaya göre bu sırada yanlarına gelen 2 kişi para istedi.

Gençler olumsuz yanıt verince saldırıya uğradı. Halit Ayar ve yanındaki arkadaşı bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan gençlerden Halit Ayar hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralanan diğer gencin ise tedavisi sürüyor. Halit Ayar'ın emekli bir polisin oğlu olduğu öğrenildi.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

İstanbul polisi gece yarısı meydana gelen olayın ardından bugün iki şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Halen ifadeleri alınan iki kişinin isimleri hakkında bilgi verilmedi.

Son Güncelleme: 08.09.2019 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.