Ebru Polat Dişi Megastar Oldu

Ebru Polat, sözü ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan ve daha önce Tarkan’ın seslendirip kimselere vermediği  "Şımarık" isimli şarkısını Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde yeniden yorumladı..

03 Nisan 2024 Çarşamba 13:08
Ebru Polat Dişi Megastar Oldu






Sıla istedi! Ebru Polat Kaptı!

Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardan yayınlanan şarkının klip yönetmenliğini Teoman Topçu üstlenirken çekimler  için Amerika’dan özel dansçılar getirildi..

Çalışması için oldukça heyecanlı olan Ebru Polat,”Uzun süredir büyük titizlikle üzerinde çalışıyordum.Sezen Aksu şarkısı söylemek hele ki Tarkan’ın yorumladığı bir şarkıyı söylemek oldukça güzeldi.

Sıla başta olmak üzere birçok sanatçı bu şarkıyı istemiş ama Megastar okumaları için izin vermemiş.Bana nasip oldu, artık bende bundan sonra dişi Megastarım” dedi.

Son Güncelleme: 03.04.2024 16:16
Anahtar Kelimeler:
Ebru PolatSıla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.