Ünlü Kemancı Erdoğan Şenyaylar hayatını kaybetti

Ünlü Kemancı Erdoğan Şenyaylar hayatını kaybetti

05 Eylül 2014 Cuma 11:12
Ünlü Kemancı Erdoğan Şenyaylar hayatını kaybetti






Ünlü Kemancı Erdoğan Şenyaylar hayatını kaybetti

Müzik dünyasını acı kaybı, Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü müzisyen sanat camiasını yasa boğdu.

Müzik dünyasının yakından tanıdığı ünlü müzisyen aile Şenyaylar'ın üyesi olan önemli keman sanatçılarından Erdoğan Şenyaylar hayatını kaybetti.

Twitter’dan Şenyaylar'ın ölüm haberini ve fotoğrafını paylaşan Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay, 'Değerli Keman virtüözü Erdoğan Şenyaylar geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. 05.09.2014 yarın Kurtuluş Camii’nde kılınacak cuma namazından sonra Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Çok sanatçının albümünde emeği olan usta müzisyenin sevenlerine ve Şenyaylar ailesine başsağlığı dilerim.’ dedi.

Erdoğan Şenyaylar, çok sayıda ünlü ismin albümde ve sahne çalışmalarında yer almış, Türk müziğinin önemli keman sanatçısı olarak ün yapmış bir isimdi.
Son Güncelleme: 05.09.2014 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.