CHP'ye Hayır,AKP'ye Şartlı Evet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerindenin ardından ortaya çıkan siyasi tabloyu ve koalisyon seçeneklerini Sözcü gazetesine değerlendirdi.

20 Haziran 2015 Cumartesi 10:25
CHP'ye Hayır,AKP'ye Şartlı Evet






 

CHP'ye Hayır,AKP'ye Şartlı Evet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerindenin ardından ortaya çıkan siyasi tabloyu ve koalisyon seçeneklerini Sözcü gazetesine değerlendirdi. Ak Parti'ye koalisyon için şartlarını sıralayan Bahçeli, CHP'nin teklifini ise reddetti. 1-Çözüm süreci sona ersin 2-17-25 Aralık yolsuzluk dosyaları açılsın 3- Cumhurbaşkanı anayasal sınırlar içine çekilsin, saraydan çıkıp Çankaya’ya gitsin. Bahçeli, CHP’nin “Koalisyon yapalım, Bahçeli başbakan olsun” teklifini, “Küçük hesaplar peşinde koşmuyoruz” diyerek reddetti.

ERKEN SEÇİME VARIZ

Bahçeli, koalisyon için şu yorumu yaptı: “AKP şartlarımızı kabul ettikten sonra Erdoğan’ın AKP’si mi kalır? Şartlarımız olursa MHP, taşın altına elini değil gövdesini koyar. Herkes seçim istiyorsa, biz de istiyoruz. 15 Kasım uygun.”

Son Güncelleme: 20.06.2015 10:27
Anahtar Kelimeler:
ChpDevlet BahçeliAkp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.