MHP'den İstanbul'da dev miting

MHP İstanbul Kazlıçeşme meydanında tarihi mitinge hazırlanıyor. Miting öncesi bölgede çok sayıda ol akşam saat 18.00'e kadar kapalı

05 Ekim 2013 Cumartesi 04:41
MHP'den İstanbul'da dev miting








MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı miting bugün Kazlıçeşme'de yapılacak. MHP'nin 9 ilde yapmayı planladığı "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" mitingine katılmak üzere Trakya, Marmara ve Karadeniz'den İstanbul'a yakın illerden otobüslerle yola çıkan binlerce vatandaş Zeytinburnu'na sabaha karşı gelmeye başladı. Miting alanı etrafında dün akşamdan itibaren geniş güvenlik önlemi almaya başlayan İstanbul polisi bölgede uygulamayı sürdürüyor. Miting öncesi  alanda incelemelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili Vural: "Bütün vatandaşlarımızla, milli değerleri koruyup yaşatmak amacıyla Kazlıçeşme'de yarın saat 16.00'da buluşmak istiyoruz" "Bugün asıl AKP'nin demokratikleşmesi için bir pakete ihtiyaç var"
Vural, miting alanını gezdikten sonra yaptığı açıklamada, demokrasiyi pakete sığdıranların yönetim anlayışının sorgulanması gerektiğini belirterek, “Bugün asıl AKP‘nin demokratikleşmesi için bir pakete ihtiyaç var. Öncelikli yapılması gereken, AKP yönetim zihniyetinin demokratikleşmesidir” dedi.

BU YOLLARA DİKKAT

MHP'nin bugün Kazlıçeşme'de düzenleyeceği miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarınki miting dolayısıyla 13.00-18.00 saatleri arasında Onuncu Yıl Caddesi'nden Abay Caddesi'ne girişin kapatılacağı belirtilerek, Kazlıçeşme demiryolu altgeçidinden Zakirbaş Sokak kapatılarak, Kazlıçeşme yönüne trafiğin verilmeyeceği kaydedildi.

Yine aynı saatlerde Zeytinburnu Belediyesi yanı varyant altından Abay Caddesi'ne girişilerin yapılamayacağı aktarılan açıklamada, Onuncu Yıl Caddesi'nin gerektiğinde kapatılacağı ifade edildi.

Açıklamada, Zübeyde Hanım, Sahil Kennedy ve Onuncu Yıl caddelerinin alternatif yollar olarak kullanılabileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.