Türkiye'nin C Ligi rakipleri belli oldu

   İsveç maçını kaybederek B Lİgi'nden C Ligi'ne düşen A Milli Takımın rakipleri belli oldu.

21 Kasım 2018 Çarşamba 15:20
Türkiye'nin C Ligi rakipleri belli oldu






Türkiye'nin C Ligi rakipleri belli oldu

   İsveç maçını kaybederek B Lİgi'nden C Ligi'ne düşen A Milli Takımın rakipleri belli oldu.UEFA’nın yeni organizasyonu Uluslar Ligi’nde grup etabı, dün oynanan maçlarla sona erdi. Hollanda, İsviçre, Portekiz ve İngiltere’nin finale yükseldiği UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye, B Ligi 2. Grup’u son sırada tamamlayarak C Ligi’ne düştü. Düşen ve çıkan takımların belli olduğu UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye’nin C Ligi’nde eşleşmesi muhtemel rakipleri de kesinleşti.

   Küme düşmenin olmadığı D Ligi’nde C Ligi’ne yükselen takımlar Gürcistan, Makedonya, Kosova ve Belarus oldu. B Ligi 2. Grup’u 3 puanla son sırada tamamlayan Türkiye, Kuzey İrlanda, İrlanda Cumhuriyeti ve Slovakya ile birlikte C Ligi’ne düştü. İsrail, Romanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Macaristan, Yunanistan ve Karadağ ise C Ligi’nde kaldı.

   Böylece Türkiye ile birlikte C Ligi’nde yer alacak takımlar şu şekilde oluştu:

   Kuzey İrlanda, İrlanda Cumhuriyeti, İsrail, Romanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Macaristan, Yunanistan, Karadağ, Gürcistan, Makedonya, BelarusTürkiye bu rakipler ile birlikte 4 gruba dağılacak. Kuralar 2 Aralık’ta çekilecek.Turnuvada Hollanda, İsviçre, Portekiz ve İngiltere’nin yarışacağı finallerin tarihleri de belli oldu. Buna göre UEFA Uluslar Ligi’nde yarı final maçları 5-6 Haziran’dan, final ve üçüncülük maçları ise 9 Haziran’da oynanacakç

Anahtar Kelimeler:
A Milli Takım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.