Naghan Alçı, Hepinizi not ediyorum

Gazeteci Yazar Nagehan Alçı, kendisine yönelik hakarete varan yakıştırmalara köşesinden sert cevap verdi. 'Hepinizi not ediyorum'

01 Kasım 2013 Cuma 19:05
Naghan Alçı, Hepinizi not ediyorum






 


Gazeteci Yazar Nagehan Alçı, son dönemde kendisine yönelik karalama kampanyasının linç hareketine döndüğünü belirterek sert bir yazı kaleme aldı.  "Hepinizi not ediyorum" diyerek başlayan yazıda Nagehan Alçı'nın isyanı vardı. Alçı yazısında hakarete varan sözlere cevap verirken  "Açıkça hukuku çiğneyenlerle derhal, arka plandaki organizatörlerle de zamanı geldiğinde hesaplaşacağım. Hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak" dedi.

Köşesinde Fevkalade şahsi bir mesele başlığı ile Kanal D'de başlayan ve Fox TV'de gündüz kuşağı televizyon programı macerasını yazan Nagehan Alçı, Cuma günü medya kulislerine yansıyan "yine kovuldu" iddialarını yalanlarken, sert bir yazı ile "hepinizi not ediyorum. Açıkça hukuku çiğneyenlerle derhal, arka plandaki organizatörlerle de zamanı geldiğinde hesaplaşacağım. Hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak!" yazdı.

Alçı, zaman zaman hükümetin icraatları yüzünden sert tartışmalara girdiği Nazlı Ilıcak ile ilgili ise, "Son dönemde kimi yakın bildiklerimin dostluğunun başkalarına karşı tamamen kişisel intikam duygularından kaynaklandığını ve sahte olduğunu anladım. Nazlı Hanım ise gerçek... Benim için çok kıymetli..." yazdı.

İşte Nagehan Alçı'nın rest çektiği o yazıdan çarpıcı bölümler:
 
HİÇ KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAYACAK

"Son dönemde bu kadar saldırılan, bu kadar kötü niyetle yaklaşılan kimse yok galiba buralarda... Artık biraz öğrendim bu işleri: O haberler sırf beni üzmek, yıpratmak için yapılmış... İlk 100'e giremeyen birçok program oluyor mesela o kuşakta, hiç konu edilmiyor. Ya da biz aynı kuşakta farklı kanalları defalarca geçtik, bu da kimsenin umurunda değil...
* * *
Ancak şunu atlıyorlar: Ben burada tutunsam ne olur, tutunmasam ne olur? Zaten iddialı değilim ki... Olsa da olur, olmasa da... Kazandığım parayı pıtırların geleceğine yatırır, kaldığım yerden devam ederim. Üstelik sizlere çok teşekkür ederim: Bu süreçte kendinizi öyle açık ettiniz ki, kim dost kim düşman gayet net biliyorum artık! Size kin tutmuyorum ama hepinizi not ediyorum. Açıkça hukuku çiğneyenlerle derhal, arka plandaki organizatörlerle de zamanı geldiğinde hesaplaşacağım. Hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak!

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.