Erdoğan “Terör konusunda tüm ülkeler birlik olmalı“

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gana Devlet Başkanı Mahama başkanlık sarayında ikili anlaşmaların imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

01 Mart 2016 Salı 18:27
Erdoğan “Terör konusunda tüm ülkeler birlik olmalı“






 


Erdoğan "Terör konusunda tüm ülkeler birlik olmalı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gana Devlet Başkanı Mahama başkanlık sarayında ikili anlaşmaların imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Terör olayları konusunda Türkiye ile tam dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Gana Devlet Başkanı Mahama t”erör konusunda Türkiye’nin yanıdayız dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gana halkına gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür edip bölgenin aktif diplomasisinin ilham kaynağı olduğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde dünya barışına müşterek kaktı sağlamakta kararlıyız. Türkiye ve Gana mevcut işbirliğini geliştirme amacındadır" dedi.

 Erdoğan görüşmelerde terör konusunun da ele alındığını ve iki ülkenin teröre karşı ortak mücadele kararı aldığını belirterek şunları kaydetti:

"Özellikle Gana ve Nijerya ve bu bölgedeki terörle ilgili sıkıntıları ele alırken aynı şekilde Ülkemizdeki terörle ilgili yaşadıklarımızı değerlendirme fırsatımız oldu. 35 yıldır bölücü terörle mücadele eden bir ülke olarak terör örgütlerinin hedeflerini, yöntemlerini çok iyi biliyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Dini, dili ırkı olmayan bu terörü dünyada tüm ülkeler lanetlemek ve karşısında tavır almak durumundayız. Türkiye Gana’nın ve Ganalı kardeşlerinin yanındadır."

 

 

 

Son Güncelleme: 01.03.2016 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.